EXCEL

NB: in alle versies van MS. Office

Excel is een zgn. spreadsheetprogramma dat in eerste instantie bedoeld is als rekenblad. Ook kunnen grote hoeveelheden data statistisch verwerkt worden. Met Excel kunnen data overzichtelijk weergegeven worden in tabellen en grafieken.
Daarnaast kunnen op die data tal van bewerkingen, zoals verticaal en horizontaal zoeken in tabellen en sortering op basis van als -> dan voorwaarden, verricht worden. 


Excel

U kunt verschillende niveaus kiezen om Excel te volgen

NB: in alle versies van MS. Office

  • Excel Basis
  • Excel Basis - plus
  • Excel Vervolg
  • Excel Expert

Neem contact met ons op indien u een toelichting wenst of voor een vrijblijvende aanbieding op maat.

Inhoud Cursus

Inhoud

Inhoud van deze cursus

De inhoud wordt altijd voorafgaand aan de sessie samengesteld met de opdrachtgever. Het gewenste overzicht kunt u bij ons opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werkwijze

Werkwijze OAO

Intake:

Met een persoonlijke mondelinge of schriftelijke intake van de deelnemers worden voorkennis, opleidingsbehoefte en persoonlijke leerdoelen nauwkeurig in kaart gebracht.
Eventueel in combinatie met een bedrijfsintake krijgt de opleiding herkenbare leerstof, is gericht op de praktische werkzaamheden en op de beroepsuitoefening.

 

 

Kosten

Kosten overzicht

Wij zijn zeer concurrerend.  Indien u een al gemaakte offerte aan ons kunt sturen,

dan zullen wij deze opdracht in overleg voor 80% van deze offerte kunnen uitvoeren !!

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Additional information