MS PROJECT

NB: in alle versies van MS. Office

Microsoft Project is een ERP-softwarepakket dat primair bedoeld is om projectmanagers en portfoliomanagers in middelgrote en grote bedrijven te ondersteunen bij het maken van hun planningen. Planningen kunnen via hiërarchische modellen (Work Breakdown Structure, WBS) worden ingevoerd en aan individuele taken kunnen resources (mankracht) en budgetten worden toegewezen zodat resourceplanning ook mogelijk is.

Software als Microsoft Project is in staat om uitgaande van de ingegeven project- en portfoliogegevens (baseline) via geavanceerde rekenmodellen voorspellingen te doen over de optimale planning ('Estimation' en 'Scheduling'). Daarmee zet de software een zogenaamd kritiek pad uit. Grafisch wordt de planning vervolgens getoond door middel van bijvoorbeeld Gantt-grafieken.


MS Project Trainingen
Wij leren u effectief & slim gebruik te maken van MS Project. Leer MS Project in te zetten voor het professioneel managen van uw projecten.

Geen ‘knoppen’ trainingen, maar vanuit de eigen praktijk zodat het onmiddellijk toepasbaar is.

Gedurende onze 100% op maat gesneden trainingen worden uw eigen projecten gebruikt om kennis te maken met MS Project en de volgende stap te zetten in het managen van uw projecten.

MS Project trainingen kunnen modulair opgebouwd worden. Veelal beslaat de training minimaal 2 gehele dagen (of 4 losse dagdelen) aangevuld met een dagdeel nazorg.

 

Neem contact met ons op indien u een toelichting wenst of voor een vrijblijvende aanbieding op maat.

 

U kunt verschillende niveaus kiezen om MS Project te volgen

  • MS Project Basis
  • MS Project Basis - plus
  • MS Project Vervolg
  • MS Project Expert

Inhoud Cursus

Inhoud

Inhoud van deze cursus

De inhoud wordt altijd voorafgaand aan de sessie samengesteld met de opdrachtgever. Het gewenste overzicht kunt u bij ons opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werkwijze

Werkwijze OAO

Intake:

Met een persoonlijke mondelinge of schriftelijke intake van de deelnemers worden voorkennis, opleidingsbehoefte en persoonlijke leerdoelen nauwkeurig in kaart gebracht.
Eventueel in combinatie met een bedrijfsintake krijgt de opleiding herkenbare leerstof, is gericht op de praktische werkzaamheden en op de beroepsuitoefening.

 

 

Kosten

Kosten overzicht

Wij zijn zeer concurrerend.  Indien u een al gemaakte offerte aan ons kunt sturen,

dan zullen wij deze opdracht in overleg voor 80% van deze offerte kunnen uitvoeren !!

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Additional information