Office Algemeen

Microsoft Office cursussen

 

Iedere Office-cursus is bij ons volledig gericht op de praktijk, zodat u de nieuwe kennis onmiddellijk kunt toepassen. Wij geven onze cursussen Excel, Access, Word, Powerpoint, Outlook en MS Project in iedere gewenste versie van Office. Ook staan de cursus Overstap naar Office 2007 en de cursus Overstap naar Office 2010 op het programma.

Attentie : Nieuw in MS Project en Nieuw in Visio (zodra er een upgrade is)

Verschillende versies: tot en met de laaste versie !!!!

Er zijn meerdere versies van Microsoft Office in gebruik, met nogal wat onderlinge verschillen. In ons cursusaanbod houden wij daar rekening mee. Wij maken in onze Excel cursussen, Word cursussen, Access cursussen, PowerPoint cursussen en Outlook cursussen onderscheid tussen alle Office versies (Ned en Engels) Controleer daarom altijd met welke versie van Office u werkt voordat u zich inschrijft voor een cursus!

Basiscursus

De basiscursus is bedoeld om te leren werken met een programma dat u nog niet of nauwelijks kent. De nadruk ligt op het leren van basishandelingen en op het begrijpen van de structuur van het programma. Na de cursus kunt u goed met het programma uit de voeten.

Basis PLUS cursus (NIEUW!!)

De basis plus cursus is bedoeld voor de gebruikers die in het verleden al eens een basis cursus gevolgd hebben, maar zich zelf niet als een gevordere gebruiker zien. Ij deze sessie komen veel tips en trucs naar voren om toch optimaal te werken met het gewenste programma. Na de cursus kunt u zeer goed met het programma uit de voeten.

Vervolgcursus

De vervolgcursus sluit aan op de basiscursus en is voor hen die meer uit het programma willen halen. Ook als u het programma kent, maar merkt dat u een gedegen ondergrond mist, zult u zich bij deze cursus thuis voelen. Deze cursus maakt van u een optimaal gebruiker.

Expertcursus

In een expertcursus leert u een specifieke mogelijkheid of toepassing van een programma kennen. Zo’n specialistische cursus gaat erg diep op de zaken in, maar blijft altijd volledig gericht op de praktijk.

Open cursus, Maatwerk en incompany?

Open cursus kan in overleg plaatsvinden op uw eigen locatie, Zie verder bij Open leercentrum.

Maatwerk betekent dat u precies datgene leert dat u weten wilt. Wanneer u meerdere cursisten tegelijk wilt inschrijven blijkt vaak dat maatwerk voordeliger uitpakt dan een open cursus. Wij verzorgen de maatwerkcursussen incompany.

De doordachte opzet van de cursussen

Of u nu kiest voor een cursus Excel, Access, Powerpoint, Word, Outlook of VBA, u leert altijd precies wat u nodig hebt! De opzet van onze cursussen is het resultaat de jarenlange ervaring van onze docenten. De groepsgrootte van de open cursussen bedraagt ten hoogste tien personen. Tijdens de lessen is er altijd voldoende ruimte voor vragen.

Additional information