PowerPivot POWERVIEW POWERMAPS POWERQUERY

NB: in alle laatste versies van MS. Office  en attentie: ook als standalone cursus !!: Power BI desktop !!!!)

 

Attentie: uitgebreide info kunt u vinden bij PowerBIspecialist.nl 

Gegevens nemen dagelijks toe, net als de behoefte aan selfservice business intelligence die gegevens kan omzetten in toepassingsgerichte inzichten. De hulpmiddelen om deze inzichten te verkrijgen zijn echter dikwijls net zo moeilijk te hanteren als de gegevens. Microsoft Power BI is een verzameling nieuwe functies en services die u in staat stellen gegevens te visualiseren, ontdekkingen te delen en op intuïtieve en nieuwe manieren samen te werken. Met Power BI kunt u, voortbouwend op uw huidige kennis van Excel, het steeds groter wordende aanbod van waardevolle, maar soms moeilijk te hanteren gegevens, gemakkelijker begrijpen en ontwikkelen


powerBI

U kunt verschillende invalshoeken kiezen om PowerBI te volgen.

NB: in alle versies van MS. Office

 

Power Query: zoek eenvoudig gegevens in openbare en bedrijfsgegevensbronnen en maak er verbinding mee. Dit omvat nieuwe functies voor het zoeken van gegevens en mogelijkheden om gegevens uit diverse gegevensbronnen gemakkelijk om te zetten en samen te voegen zodat u deze verder kunt analyseren in Excel. (vanaf versie 2016, prominent aanwezig)

Power Pivot: maak vervolgens geavanceerde gegevensmodellen met deze gegevens in Excel door relaties, aangepaste meetwaarden, hiërarchieën en KPI’s te maken. Power Pivot-modellen worden in het geheugen uitgevoerd. Gebruikers kunnen dus supersnel honderden miljoenen rijen met gegevens gebruiken.

Power View: maak eenvoudig rapporten en analytische weergaven via interactieve diagrammen en grafieken waarmee u uw gegevens beter visueel kunt verkennen en weergeven in Excel. (vanaf versie 2016, beetje verstopt)

Power Map: ontdek georuimtelijke gegevens en blader erdoorheen op een 3D-kaart in Excel. (vanaf versie 2016: gewoon: kaarten )

Neem contact met ons op indien u een toelichting wenst of voor een vrijblijvende aanbieding op maat.

 

Attentie: uitgebreide info kunt u vinden bij PowerBIspecialist.nl 

Inhoud Cursus

Inhoud

Inhoud van deze cursus

De inhoud wordt altijd voorafgaand aan de sessie samengesteld met de opdrachtgever. Het gewenste overzicht kunt u bij ons opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werkwijze

Werkwijze OAO

Intake:

Met een persoonlijke mondelinge of schriftelijke intake van de deelnemers worden voorkennis, opleidingsbehoefte en persoonlijke leerdoelen nauwkeurig in kaart gebracht.
Eventueel in combinatie met een bedrijfsintake krijgt de opleiding herkenbare leerstof, is gericht op de praktische werkzaamheden en op de beroepsuitoefening.

 

 

Kosten

Kosten overzicht

Wij zijn zeer concurrerend.  Indien u een al gemaakte offerte aan ons kunt sturen,

dan zullen wij deze opdracht in overleg voor 80% van deze offerte kunnen uitvoeren !!

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.




 Attentie: uitgebreide info kunt u vinden bij PowerBIspecialist.nl 

 

Additional information