POWERPOINT

NB: in alle versies van MS. Office

Microsoft PowerPoint is een computerprogramma van Microsoft dat deel uitmaakt van Microsoft Office. Het is een pakket waarmee vooral gemakkelijk presentaties gemaakt kunnen worden die bestaan uit meerdere dia's. Door het gebruik van een eenduidige opmaak kan men eenvoudig mooie, eenduidige presentaties maken.


PowerPoint
PowerPoint is een programma voor op je pc, laptop of tablet (tegenwoordig zelfs op je smartphone) om krachtige presentaties in te kunnen maken.
En de term presentaties is dan ook in de breedste zin van het woord.
Een presentatie kan een spreekbeurt zijn, het kan een medium zijn om tijdens een vergadering bepaalde resultaten te laten zien,
het kan je leidraad zijn wanneer je een seminar of webinar verzorgd of je gebruikt het wanneer je lessen/cursussen/trainingen verzorgd.

 

U kunt verschillende niveaus kiezen om PowerPoint te volgen

  • PowerPoint Basis
  • PowerPoint Basis - plus
  • PowerPoint Vervolg
  • PowerPoint Expert

Neem contact met ons op indien u een toelichting wenst of voor een vrijblijvende aanbieding op maat.

Inhoud Cursus

Inhoud

Inhoud van deze cursus

De inhoud wordt altijd voorafgaand aan de sessie samengesteld met de opdrachtgever. Het gewenste overzicht kunt u bij ons opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 zie ook PREZI

Werkwijze

Werkwijze OAO

Intake:

Met een persoonlijke mondelinge of schriftelijke intake van de deelnemers worden voorkennis, opleidingsbehoefte en persoonlijke leerdoelen nauwkeurig in kaart gebracht.
Eventueel in combinatie met een bedrijfsintake krijgt de opleiding herkenbare leerstof, is gericht op de praktische werkzaamheden en op de beroepsuitoefening.

 

 

Kosten

Kosten overzicht

Wij zijn zeer concurrerend.  Indien u een al gemaakte offerte aan ons kunt sturen,

dan zullen wij deze opdracht in overleg voor 80% van deze offerte kunnen uitvoeren !!

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Additional information