VBA CURSUS

VBA CURSUS


VBA

Visual Basic for Applications (VBA) is een programmeertaal die bestemd is om applicatieprogramma’s te automatiseren of uit te breiden. VBA is voornamelijk bekend uit de Microsoft Office serie zoals Word, Excel, Access, PowerPoint en Outlook.

De opbouw van VBA is ontleend aan Visual Basic. Met behulp van VBA is het mogelijk toepassingen te automatiseren en de functionaliteit van de applicatie kan daardoor worden uitgebreid.

VBA wordt dan gebruikt als een macrotaal voor die applicatie waarin extra functies kunnen worden geprogrammeerd.

Een groot voordeel van VBA is dat het opgeslagen kan worden in het document waarop het programma van toepassing is. Dit maakt het verspreiden van de functionaliteit erg eenvoudig.

Trainingen in VBA kunnen gevolgd worden vanuit diverse invalshoeken, niveaus:

  • VBA basics
  • VBA Word
  • VBA Excel
  • VBA Access

 

Neem contact met ons op indien u een toelichting wenst of voor een vrijblijvende aanbieding op maat.

Inhoud Cursus

Inhoud

Inhoud van deze cursus

De inhoud wordt altijd voorafgaand aan de sessie samengesteld met de opdrachtgever. Het gewenste overzicht kunt u bij ons opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werkwijze

Werkwijze OAO

Intake:

Met een persoonlijke mondelinge of schriftelijke intake van de deelnemers worden voorkennis, opleidingsbehoefte en persoonlijke leerdoelen nauwkeurig in kaart gebracht.
Eventueel in combinatie met een bedrijfsintake krijgt de opleiding herkenbare leerstof, is gericht op de praktische werkzaamheden en op de beroepsuitoefening.

 

 

Kosten

Kosten overzicht

Wij zijn zeer concurrerend.  Indien u een al gemaakte offerte aan ons kunt sturen,

dan zullen wij deze opdracht in overleg voor 80% van deze offerte kunnen uitvoeren !!

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Additional information