SAP BASIS EN MAATWERK

SAP Basis en Maatwerk cursussen


Wat is SAP?

De vraag ’Wat is SAP?’ kan op vele manieren beantwoord worden. Bijvoorbeeld: SAP (Systems, Applications and Products for data processing) is een Duits bedrijf gespecialiseerd in het leveren van standaardsoftware. Of: SAP is geïntegreerde software die ingezet kan worden om de werkzaamheden binnen een bedrijf te optimaliseren en standaardiseren. Iemand die voor het eerst in aanraking komt met een SAP-oplossing vindt het vaak een zeer ingewikkelde en verwarrende wereld. OAO informeert u graag over wat SAP precies is, en wat voor softwarepakketten dit bedrijf levert.

SAP modules
 


SAP Enterprise Resource Planning (SAP ERP) vormt een belangrijk onderdeel van de verzameling oplossingen die SAP aanbiedt in de SAP Business Suite.

SAP ERP herbergt alle functionaliteiten met betrekking tot Enterprise Resource Planning in het bedrijfsleven, bij overheden, etcetera.

 

U kunt verschillende MODULES kiezen

  • SAP Basis
  • SAP PM
  • SAP MM
  • SAP SD
  • SAP PP
  • SAP HR
  • SAP PS
  • SAP BWI
  • SAP CRM

 

Neem contact met ons op indien u een toelichting wenst of voor een vrijblijvende aanbieding op maat.

SAP wordt meestal als maatwerk gegeven op locatie van de opdrachtgever

Inhoud Cursus

Inhoud

Inhoud van deze cursus

De inhoud wordt altijd voorafgaand aan de sessie samengesteld met de opdrachtgever. Het gewenste overzicht kunt u bij ons opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkwijze

Werkwijze OAO

Intake:

Met een persoonlijke mondelinge of schriftelijke intake van de deelnemers worden voorkennis, opleidingsbehoefte en persoonlijke leerdoelen nauwkeurig in kaart gebracht.
Eventueel in combinatie met een bedrijfsintake krijgt de opleiding herkenbare leerstof, is gericht op de praktische werkzaamheden en op de beroepsuitoefening.

 

 

Kosten

Kosten overzicht

Wij zijn zeer concurrerend.  Indien u een al gemaakte offerte aan ons kunt sturen,

dan zullen wij deze opdracht in overleg voor 80% van deze offerte kunnen uitvoeren !!

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

Additional information