NIEUW !!!! SWAY !!!!

SWAY

SWAY is Microsoft online presentatietool

IS SWAY DE PREZI KILLER ??

 

Microsoft heeft een nieuwe applicatie voor het Office-kantoorpakket uitgebracht.

De applicatie draagt de naam Sway en stelt gebruikers in staat om hun content op een unieke manier te presenteren.

Sway oogt qua gebruikservaring als een alternatief voor Microsoft's andere presentatiesoftware, PowerPoint. De nieuwe applicatie is qua gebruikservaring een stuk moderner en kan bijvoorbeeld eenvoudig visuele content vanuit het web importeren. 

Het is doodeenvoudig om een mooie presentatie in elkaar te zetten. 

Met een druk op de knop kun je het internet afzoeken naar afbeeldingen. Net zo makkelijk is het om een YouTube-filmpje in de presentatie te zetten, of het geheel te voorzien van een mooie lay-out. Als de presentatie eenmaal klaar is, kan deze met een simpele link gedeeld worden met anderen.

Microsoft heeft ervoor gezorgd dat een Sway-document altijd goed wordt weergegeven, doordat de presentatie zich aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker.

 

OAO geeft aan wanneer u wel of niet SWAY het beste kan inzetten.

Inhoud Cursus

Inhoud

Inhoud van deze cursus

De inhoud wordt altijd voorafgaand aan de sessie samengesteld met de opdrachtgever. Het gewenste overzicht kunt u bij ons opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werkwijze

Werkwijze OAO

Intake:

Met een persoonlijke mondelinge of schriftelijke intake van de deelnemers worden voorkennis, opleidingsbehoefte en persoonlijke leerdoelen nauwkeurig in kaart gebracht.
Eventueel in combinatie met een bedrijfsintake krijgt de opleiding herkenbare leerstof, is gericht op de praktische werkzaamheden en op de beroepsuitoefening.

 

 

Kosten

Kosten overzicht

Wij zijn zeer concurrerend.  Indien u een al gemaakte offerte aan ons kunt sturen,

dan zullen wij deze opdracht in overleg voor 80% van deze offerte kunnen uitvoeren !!

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Additional information